Wie jarig is trakteert...

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat ons makelaarskantoor – toen nog Hans Janssen Makelaars o.g. - door Hans Janssen Sr. werd opgericht. 25 Jaar later -in 1999- besloot Hans zich aan te sluiten bij de overkoepelende organisatie van de Garantiemakelaars en ging het kantoor verder onder de naam: ‘Hans Janssen Garantiemakelaars”. Een dubbel jubileum dus!

Amalia kinderfonds

We vieren deze mijlpaal door voor iedere verkochte bestaande woning een bedrag van 45 Euro te reserveren voor het Amalia Kinderfonds. De bijdrage komt ten goede aan één van de projecten om het kinderziekenhuis van het Radboud UMC kindvriendelijker te maken, bijvoorbeeld door te zorgen voor afleiding tijdens een behandeling of tijdens het verblijf van een kind zodat ze zich minder ziek voelen. ” 

Help je ons mee?

Via onze website en social media kanalen zullen we de komende weken een update geven van de stand. Gun ons jouw opdracht en help ons mee het Amalia kinderfonds te steunen. Wil je meer lezen over het Amalia Kinderfonds en over de donatieprojecten. Kijk dan op de website van het radboudumc 

 

 

Dhr. Berry Vogel
10

Contact met de makelaar was prima. Goed voorgelicht over prijs en werkzaamheden. Ook regelmatig contact over de vorderingen betreffende de verkoop van de woning. Goed dossier gemaakt.

Jolanda Makken
9

het eerste gesprek was er meteen een klik. de makelaar legde het prima uit. ook bij de bezichtiging van een ander huis was hij op en top vriendelijk en dat vonden wij zo prettig dat we daarom zaken met Hans Janssen doen. ook het mee denken met onze kleine ( verstandelijk gehandicapte ) meid denk hij erg goed mee. ( zij mag het bord in de tuin zetten en de makelaar komt er zelf speciaal voor terug ) wij zijn dan ook erg tevreden over onze makelaar

Roy Willemse
9

Mark is zeer correct, komt eerlijk en betrouwbaar over en wilt meedenken en zeker niet zijn zin doordrijven. Ik heb echt het gevoel dat hij voor ons het beste eruit wilt halen. Samen kijken naar het beste resultaat.

Lees meer
Terug
Recent bekeken