Ook de koper is welkom bij de Garantiemakelaar

Begin oktober hebben ruim 68 duizend mensen gebruik gemaakt van de Open Huizen Dag (OHD). De kijkers hadden keuze uit zo'n 11.700 huizen die hun voordeur openden voor potentiële kopers, mensen die vanzelfsprekend ook welkom zijn bij ons.

Lokale markt

De Garantiemakelaar is er tenslotte niet alleen voor de huizenverkoper. De voordelen voor koper zijn eveneens legio: wij kennen de lokale markt als geen ander en kunnen je als koper hierdoor op allerlei gebieden ondersteunen. Vooral wanneer je vanuit een andere regio naar onze omgeving wilt – of moet – verhuizen, zul je merken dat onze kennis over de regio, het huizenaanbod en -prijzen van extra waarde zijn. 

Onderhandelen? 

Mocht je – bijvoorbeeld tijdens de OHD – een huis of appartement hebben gevonden, dan willen wij graag samen met je op pad voor een uitgebreide bezichtiging om vast te stellen of de prijs 'klopt'. Bijvoorbeeld aan de hand van de visuele bouwkundige staat of de ligging. Mocht dit op basis van onze expertise bijvoorbeeld tot een lager bod leiden, dan zullen we dit melden. Liever niet zelf onderhandelen? Ook dat nemen we graag van je over.

Bouwkundig

Of je nu zelf gaat onderhandelen of niet, maak gebruik van onze kennis. Wij kunnen op verzoek interessante informatie achterhalen, bijvoorbeeld of de vraagprijs in verhouding is met eerder verkochte soortgelijke huizen in die omgeving. Als het nodig of wenselijk is, laten wij onderzoek uitvoeren naar de bouwkundige staat van het pand of de bodemgesteldheid of checken wij of alles kadastraal in orde is. Dit alles om verrassingen na de koop te voorkomen. 

Opleverinspectie

Ook na die koop staan wij voor je klaar. Bijvoorbeeld om de opleverinspectie uit te voeren en te kijken of alles in de staat is zoals was afgesproken bij de verkoop. Daarnaast checken wij of het koopcontract aan alle (juridische) voorwaarden voldoet. Als Garantiemakelaar zijn wij immers pas tevreden als jij dat ook bent. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze diensten – én garanties – op onze website.

 

Dhr. Berry Vogel
10

Contact met de makelaar was prima. Goed voorgelicht over prijs en werkzaamheden. Ook regelmatig contact over de vorderingen betreffende de verkoop van de woning. Goed dossier gemaakt.

Jolanda Makken
9

het eerste gesprek was er meteen een klik. de makelaar legde het prima uit. ook bij de bezichtiging van een ander huis was hij op en top vriendelijk en dat vonden wij zo prettig dat we daarom zaken met Hans Janssen doen. ook het mee denken met onze kleine ( verstandelijk gehandicapte ) meid denk hij erg goed mee. ( zij mag het bord in de tuin zetten en de makelaar komt er zelf speciaal voor terug ) wij zijn dan ook erg tevreden over onze makelaar

Roy Willemse
9

Mark is zeer correct, komt eerlijk en betrouwbaar over en wilt meedenken en zeker niet zijn zin doordrijven. Ik heb echt het gevoel dat hij voor ons het beste eruit wilt halen. Samen kijken naar het beste resultaat.

Lees meer
Terug
Recent bekeken