Maak je woning winterklaar

De donkere dagen zijn begonnen, de tijd van in het donker naar je werk gaan en in het donker thuis komen. Een koude, maar toch ook gezellige tijd waarin je toch veelal veel tijd thuis en binnen doorbrengt. Maak jouw woning daarom winterklaar om lekker te kunnen cocoonen.

Slimme thermostaat

Wat is er nu beter dan thuis komen in een warm huis? Stel je thermostaat zo in dat hij alvast gaat opwarmen een half uurtje voordat je verwacht thuis te komen. Dan loop je voortaan de woonkamer in alsof je een warm bad inloopt. Denk ook aan het milieu en zorg dat je thuis lekker een warme trui en dikke sokken of pantoffels draagt, dan hoef je minder te stoken.

Veel kaarsen

Veel kaarsen in je woonkamer is niet alleen gezellig, maar geeft ook extra licht en warmte. Varieer in vorm, hoogte en stijl voor een speels en sfeervol resultaat. Zet de kaarsen in groepjes op verschillende plekken bij elkaar voor het mooiste licht en effect. 

Dikke gordijnen

Naast dat je moet zorgen dat het zo min mogelijk tocht in huis, zorgen dikke gordijnen ook voor het buitenhouden van de koud die door de ramen komt. 

Kussens / plaids

Gooi lekker veel kussens en plaids op je bank en fauteuils zodat je na een lange dag werken je jezelf heerlijk kan nestelen. 

Warme verlichting

Fel, wit licht voelt koel aan dus zal niet bijdragen aan het warme gevoel in je interieur. Zorg voor lampen met dimmers en een zachte gele kleur zodat je hierdoor een gezellige, warme sfeer creëert. 

Isoleer waar je kan

Als je het nog niet hebt gedaan, zorg dan dat je met tochtstrips voorkomt dat er tocht binnen komt bij ramen en deuren. Check ook binnenkomende leidingen en pijpen, als daar gaten zitten kan je die het beste dichten met kit. 

 

Dhr. Berry Vogel
10

Contact met de makelaar was prima. Goed voorgelicht over prijs en werkzaamheden. Ook regelmatig contact over de vorderingen betreffende de verkoop van de woning. Goed dossier gemaakt.

Jolanda Makken
9

het eerste gesprek was er meteen een klik. de makelaar legde het prima uit. ook bij de bezichtiging van een ander huis was hij op en top vriendelijk en dat vonden wij zo prettig dat we daarom zaken met Hans Janssen doen. ook het mee denken met onze kleine ( verstandelijk gehandicapte ) meid denk hij erg goed mee. ( zij mag het bord in de tuin zetten en de makelaar komt er zelf speciaal voor terug ) wij zijn dan ook erg tevreden over onze makelaar

Roy Willemse
9

Mark is zeer correct, komt eerlijk en betrouwbaar over en wilt meedenken en zeker niet zijn zin doordrijven. Ik heb echt het gevoel dat hij voor ons het beste eruit wilt halen. Samen kijken naar het beste resultaat.

Lees meer
Terug
Recent bekeken