Dit hebben onze klanten ervaren...

Joseph Vink
8

Prima makelaar

Anoniem
9

Hele traject als prettig ervaren, goed contact met de makelaar en medewerkers van het kantoor. Voldeed ruimschoots aan de verwachting.

Ron Spee
9

Mark en Chris zijn zeer benaderbaar en communiceren open en duidelijk. Kunnen goed ergens anders over praten maar verliezen het doel niet uit het oog.

Paul van den Heuvel
10

Fijn contact er hoeft maar iets te zijn en wij kunnen even binnen lopen of bellen we worden fijn geholpen leuke presentatie van woning

Anoniem
9

Prima contact met makelaar, klantgericht en professioneel. Snelle reactie op vragen of opmerkingen. Blij met deze keuze.

Dhr. Marco van Haften
9

Goede kennis van de Beuningse woningmarkt. Een eerlijk advies, goede tips en begeleiding. Nam tijd en rust en luisterde naar wensen van zowel koper als verkoper.

Anoniem
9

Goed bekend met de plaatselijke mogelijkheden qua prijs etc. Maakt het mogelijk dat men veel vertrouwen krijgt in de afhandeling door de materie goed te beheersen.

Dhr. Schuurbiers
10

Goede houding, klant vriendelijk, duidelijk en eerlijk. Goede kennis van de markt weet wat er te koop is en is een goede verkoper. Bij een volgende verkoop van een pand zullen wij zeker de hulp van Hans Janssen garantie makelaar inroepen.

Sia Moorman
7

Persoonlijke benadering, afspraken worden nagekomen.

Dhr. Kingma
9

Alles begon al met een prettige introductie en dit is gedurende het korte verkoopproces niet veranderd. Ze verdienen zeker een pluim.

Bianca de Lorijn
10

Contact opgenomen met Mark van Welie, door een goede referentie van mijn buurvrouw. Ze heeft niets teveel gezegd.

Mevr. Irmgard Gijsen
9

Het contact met de makelaar, maar ook met het kantoor was uitstekend! Ik werd overal goed van op de hoogte gebracht: telefonisch , maar ook via internet en zou zeker andere mensen deze makelaar aanbevelen!

Peter de Weerdt
10

Moeilijk te beoordelen daar ik geen materiedeskundige ben!

Anoniem
9

Fijn contact blijft correct handelen naar iedereen toe . Verder heeft Mark veel kennis en brengt geduld binnen het geheel want het heeft toch wel wat vind ik.

Anoniem
8

Lekker vriendelijk van fund, als Je niets wilt schrijven moet het toch anders wordt je score niet meegenomen. Nou bij deze dan ud83dude00ud83dude07ud83eudd23

Irmgard Gijsen
10

Het was een prettige en snelle manier van werken met Marc en Chris. Ik had steeds het gevoel dat de zaak in goede handen was ! Ook heel blij met de presentatie van de woning.

Anoniem
9

Contact met de makelaar was goed, kon altijd bellen. Ook vanuit kantoor werden wij gelijk gebeld als we iets vergeten waren enz

Corine Lamers
9

Ik vind de contacten en de samenwerking tot nu toe prima verlopen. Zowel met de makelaar als met de medewerkers op kantoor. Ik heb dan ook vertrouwen in een snelle verkoop van het appartement.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was van begin of aan goedzowel met de makelaar als met de medewerkers van het kantoor

Elise Marcus
10

Snel en duidelijk contact en uitleg. Prettige samenwerking.

Dhr. Henk van den Brenk
10

Zeer vriendelijk accuraat meedenkend. Maar ook waakzaam en af en toe een spiegel voorhouden. Alles in goed overleg. Echt een partner in de verkoop. Zeer goed contact. Zelfs buiten kantooruren.

Monique de Koning - Remers
9

De makelaar straalt vertrouwen uit

Mevr. Roelofs - Elvers
9

Als je je huis wilt verkopen dan is het vanzelfsprekend dat je voor Hans Janssen Makelaars kiest. Ze zijn deskundig en weten waar ze over praten. Ze kennen de markt, hebben een groot netwerk en de juiste mensen in dienst die deze deskundigheid in de praktijk kunnen brengen. Ook al je even denkt we zitten vast dan zijn ze er en door samen de brainstormen kom je op nieuwe ideeën. Er is een goede samenspraak en alles gaat in overleg. Ze adviseren goed en zijn er tot het einde er voor je. Wij hebben ons huis met een goed gevoel door Hans Janssen Makelaars laten verkopen.

Dhr. Henry Willems
10

Goede communicatie en ondersteuning gedurende het gehele proces van intake tot levering. Goede ondersteuning vanuit het kantoor. Absoluut een aanrader voor de verkoop van je huis. . . . . .

jan huyding
9

uiteindelijke beoordeling valt pas te zeggen na verkoop en afhandeling.

Anoniem
9

Prettig contact en hele goede communicatie. Neemt de tijd om het hele verkoop proces uit te leggen en toe te lichten.

Anoniem
9

De contacten met de makelaar en medewerkers van kantoor Beuningen waren steeds goed. Er werd bij elke vraag of actie adequaat gereageerd, e.e.a. steeds goed toegelicht altijd tijd vrijgemaakt. Een soepel, helder proces met goede dienstverlening!

Anoniem
10

Het contact met de makelaar was erg prettig, hij hield ons goed op de hoogte, wist veel over de huizen in de omgeving en kon goed de pluspunten van onze woning in beeld brengen.

Anoniem
7

Mark is prettig in omgang. Hij communiceert goed en praat in heldere taal. We hebben goed advies gekregen hoe we ons huis het beste konden verkopen.

Dhr. D.H. Derksen
9

Goede uitleg over het gehele verkoopproces. Correcte begeleiding bij kijkers en goede terugkoppeling

Anoniem
10

Kennis van de markt, goed advies en begeleiding.Kortom een deskundige die zijn geld waard geweest is voor ons.

Anoniem
8

Wij zijn goed voorgelicht en uitstekende communicatie, deze makelaar is een aanrader! Niets is teveel en alle vragen worden beantwoord. Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er bezoeken zijn geweest, wat de mensen ervan vonden.

Anoniem
9

mark is een vriendelijke en deskundige man die zijn vak goed verstaat. hij overlegt alles met je en ook in moeilijke situaties weet hij zich te redden. wij zouden hans janssen dan ook zeker aanbevelen bij de verkopers .

Henk van den Brenk
10

Professioneel, kennis van zaken, ongedwongen fijn contact.

Stella van Bommel
8

Mark is prettig in omgang

Leo Jalink
7

Vakkundig en gedreven

Anoniem
9

Door de proactieve werkwijze van Hans Janssen, was het een hele fijn samenwerking. Ons huis was heel snel verkocht. Top gedaan!

Anoniem
9

Vanaf het eerste gesprek was er bij ons een goed gevoel met de makelaar, hetgeen alleen maar versterkt werd gedurende onze latere gesprekken. Zeer betrouwbaar en eerlijk kwam hij over, hetgeen wij alleen maar beter gingen waarderen. De omgang was amicaal doch zeker ook zakelijk. Dit alles heeft ons tijdens het verkoopproces zeer aangesproken.

Anoniem
8

Samenwerking en service was uitstekend. Tarief hoog, maar reel ten opzichte van de geboden diensten.

Dhr. C.F.R. Idema
9

Het was een hele fijne makelaar om mee samen te werken. Goede begeleiding en service niks op aan te merken.

Bert van Duuren
8

Was een goed gesprek en zeer snel alles geregeld, prima!

Mevr. Femke Hermsen
10

Wij zijn super tevreden over Hans Janssen en Mark van Welie. Goed bereikbaar en ze denken goed mee. Ze hebben verstand van zaken. Kortom: aanrader!!

Dhr. R.J.H. Boeser
9

Mark van Welie van Hans Janssen Garantiemakelaars heeft ons,. samen met commercieel medewerker Chris van Dijk, uitstekend begeleid in het hele proces van de verkoop. Mark kent de markt en heeft die uitgebreid met ons besproken, hetgeen uiteindelijk tot een juiste prijsstelling en een snel resultaat geleid heeft. Onze complimenten !

Dhr. G.J. Kersjes - Knuiman
10

Mijn Makelaar heeft precies gedaan wat hij belooft had Het is een makelaar die ik iedereen kan aanraden.

Dhr. Berry Vogel
10

Contact met de makelaar was prima. Goed voorgelicht over prijs en werkzaamheden. Ook regelmatig contact over de vorderingen betreffende de verkoop van de woning. Goed dossier gemaakt.

Mevr. J.M.J. Teunissen
9

Mark is een hele fijne en deskundige makelaar die alle tijd nam om ons bij de eerste afspraak goed voor te lichten en te adviseren. Hetzelfde principe hanteert hij bij de bezichtigingen! Wij kregen tijdig een terugkoppeling en de administratieve afhandeling was keurig! Met een fijn gevoel hebben wij onze woning door/bij hem verkocht!

Anoniem
10

Zeer prettig contact gehad met de makelaar, het kantoor en uiteindelijk ook de kopers. De makelaar is eerlijk en oprecht, weet de juiste snaar te raken, zowel ervaren als verkopende partij en bij bezichtigingen die we zelf hadden bij woningen.

Thijs Lam
9

Vanaf het eerste gesprek is er vertrouwen in onze makelaar. Nadat bepaalde mogelijkheden zich voordeden na ons eerste oriënterende gesprek hebben wij direkt weer contact opgenomen met onze makelaar om de verkoop in gang te zetten.

Jolanda Makken
9

het eerste gesprek was er meteen een klik. de makelaar legde het prima uit. ook bij de bezichtiging van een ander huis was hij op en top vriendelijk en dat vonden wij zo prettig dat we daarom zaken met Hans Janssen doen. ook het mee denken met onze kleine ( verstandelijk gehandicapte ) meid denk hij erg goed mee. ( zij mag het bord in de tuin zetten en de makelaar komt er zelf speciaal voor terug ) wij zijn dan ook erg tevreden over onze makelaar

Anoniem
10

Zeer deskundig en alles wordt goed aangepakt! Door de professionele heid, is onze woning sheel snel verkocht!

Terug
Recent bekeken