Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Prettig contact en hele goede communicatie. Neemt de tijd om het hele verkoop proces uit te leggen en toe te lichten.

Anoniem
9

De contacten met de makelaar en medewerkers van kantoor Beuningen waren steeds goed. Er werd bij elke vraag of actie adequaat gereageerd, e.e.a. steeds goed toegelicht altijd tijd vrijgemaakt. Een soepel, helder proces met goede dienstverlening!

Anoniem
10

Het contact met de makelaar was erg prettig, hij hield ons goed op de hoogte, wist veel over de huizen in de omgeving en kon goed de pluspunten van onze woning in beeld brengen.

Anoniem
7

Mark is prettig in omgang. Hij communiceert goed en praat in heldere taal. We hebben goed advies gekregen hoe we ons huis het beste konden verkopen.

Dhr. D.H. Derksen
9

Goede uitleg over het gehele verkoopproces. Correcte begeleiding bij kijkers en goede terugkoppeling

Anoniem
10

Kennis van de markt, goed advies en begeleiding.Kortom een deskundige die zijn geld waard geweest is voor ons.

Anoniem
8

Wij zijn goed voorgelicht en uitstekende communicatie, deze makelaar is een aanrader! Niets is teveel en alle vragen worden beantwoord. Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er bezoeken zijn geweest, wat de mensen ervan vonden.

Anoniem
9

mark is een vriendelijke en deskundige man die zijn vak goed verstaat. hij overlegt alles met je en ook in moeilijke situaties weet hij zich te redden. wij zouden hans janssen dan ook zeker aanbevelen bij de verkopers .

Henk van den Brenk
10

Professioneel, kennis van zaken, ongedwongen fijn contact.

Stella van Bommel
8

Mark is prettig in omgang

Leo Jalink
7

Vakkundig en gedreven

Anoniem
9

Door de proactieve werkwijze van Hans Janssen, was het een hele fijn samenwerking. Ons huis was heel snel verkocht. Top gedaan!

Anoniem
9

Vanaf het eerste gesprek was er bij ons een goed gevoel met de makelaar, hetgeen alleen maar versterkt werd gedurende onze latere gesprekken. Zeer betrouwbaar en eerlijk kwam hij over, hetgeen wij alleen maar beter gingen waarderen. De omgang was amicaal doch zeker ook zakelijk. Dit alles heeft ons tijdens het verkoopproces zeer aangesproken.

Anoniem
8

Samenwerking en service was uitstekend. Tarief hoog, maar reel ten opzichte van de geboden diensten.

Dhr. C.F.R. Idema
9

Het was een hele fijne makelaar om mee samen te werken. Goede begeleiding en service niks op aan te merken.

Bert van Duuren
8

Was een goed gesprek en zeer snel alles geregeld, prima!

Mevr. Femke Hermsen
10

Wij zijn super tevreden over Hans Janssen en Mark van Welie. Goed bereikbaar en ze denken goed mee. Ze hebben verstand van zaken. Kortom: aanrader!!

Dhr. R.J.H. Boeser
9

Mark van Welie van Hans Janssen Garantiemakelaars heeft ons,. samen met commercieel medewerker Chris van Dijk, uitstekend begeleid in het hele proces van de verkoop. Mark kent de markt en heeft die uitgebreid met ons besproken, hetgeen uiteindelijk tot een juiste prijsstelling en een snel resultaat geleid heeft. Onze complimenten !

Dhr. G.J. Kersjes - Knuiman
10

Mijn Makelaar heeft precies gedaan wat hij belooft had Het is een makelaar die ik iedereen kan aanraden.

Dhr. Berry Vogel
10

Contact met de makelaar was prima. Goed voorgelicht over prijs en werkzaamheden. Ook regelmatig contact over de vorderingen betreffende de verkoop van de woning. Goed dossier gemaakt.

Mevr. J.M.J. Teunissen
9

Mark is een hele fijne en deskundige makelaar die alle tijd nam om ons bij de eerste afspraak goed voor te lichten en te adviseren. Hetzelfde principe hanteert hij bij de bezichtigingen! Wij kregen tijdig een terugkoppeling en de administratieve afhandeling was keurig! Met een fijn gevoel hebben wij onze woning door/bij hem verkocht!

Anoniem
10

Zeer prettig contact gehad met de makelaar, het kantoor en uiteindelijk ook de kopers. De makelaar is eerlijk en oprecht, weet de juiste snaar te raken, zowel ervaren als verkopende partij en bij bezichtigingen die we zelf hadden bij woningen.

Thijs Lam
9

Vanaf het eerste gesprek is er vertrouwen in onze makelaar. Nadat bepaalde mogelijkheden zich voordeden na ons eerste oriënterende gesprek hebben wij direkt weer contact opgenomen met onze makelaar om de verkoop in gang te zetten.

Jolanda Makken
9

het eerste gesprek was er meteen een klik. de makelaar legde het prima uit. ook bij de bezichtiging van een ander huis was hij op en top vriendelijk en dat vonden wij zo prettig dat we daarom zaken met Hans Janssen doen. ook het mee denken met onze kleine ( verstandelijk gehandicapte ) meid denk hij erg goed mee. ( zij mag het bord in de tuin zetten en de makelaar komt er zelf speciaal voor terug ) wij zijn dan ook erg tevreden over onze makelaar

Anoniem
10

Zeer deskundig en alles wordt goed aangepakt! Door de professionele heid, is onze woning sheel snel verkocht!

Rob Boeser
8

In het verkoopproces tot nu toe hebben we het gevoel dat 'het goed zit' met onze makelaar en zijn adviezen.

Anoniem
9

Wij hebben Mark van Welie ervaren als een bijzonder vriendelijke en bekwame makelaar. Wij hebben dan ook snel ons huis verkocht.

Anoniem
8

goede communicatie, administratief niet altijd tot tevredenheid. Dit had met de verslaglegging te maken die zowel via de mail binnenkwam als ook de site. het ontbreken van namen hierbij, maakte een en ander ondoorzichtig.

Hagens
8

Mark van Welie is een plezierige persoon om mee om te gaan en heeft veel kennis van zaken.

Roy Willemse
9

Mark is zeer correct, komt eerlijk en betrouwbaar over en wilt meedenken en zeker niet zijn zin doordrijven. Ik heb echt het gevoel dat hij voor ons het beste eruit wilt halen. Samen kijken naar het beste resultaat.

Anoniem
9

Ben zeer tevreden over Mark. Is zeer correct en open geeft duidelijk alle mogelijkheden aan wat te doen en niet te doen. Zeer goede vakkennis en is deskundig. Hebben samen de verkoop procedure goed doorlopen en heeft de juiste adviezen gegeven. Verkoop is daardoor zeer snel verlopen en in 1 dag was mijn woning verkocht voor een goede prijs. Compliment aan Mark.

Anoniem
9

Het is van belang om een vertrouwensband te hebben met een makelaar. dit hebben wij vanaf het eerste moment mogen ervaren. Tevens was de bekendheid met de mark en met name het segment waar wij in verkeerden uitstekend.

Chantal Derks
8

zorgvuldigheid

R.E. ter Doest
7

-

Roy van Workum
10

We hebben een zeer professionele intake gehad met hele duidelijke uitleg en een heldere onderbouwing van de geadviseerde vraagprijs door Mark van Welie. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat wij een voorspoedige en snelle verkoop van onze woning tegemoet gaan zien.

v. Workum-Hijmans
9

Mark is zeer bevlogen in zijn werk en straalt dit ook uit. In de gesprekken kijkt Mark naar toekomstmogelijkheden en kansen, maar is hij ook reëel. Mark is een vakman. Wij zijn ook zeer tevreden over het proces van aanmelding, in beeld brengen van ons huis en de plaatsing op Social Media.

Wim Snellaars
9

Prima gesprekken gehad met Mark . Betrouwbaar, prima kennis van zaken ook met taxatie ,straalt vertrouwen uit en is zeer vriendelijk en correct.` Zijn uitleg over de voorwaarden en hoe de verkoop zou gaan lopen waren helder en duidelijk en transparant. Foto sessie is zeer professioneel verlopen zeer vriendelijk heel correct.

Anoniem
8

Mark van Hensbergen
8

Na het vrijblijvende gesprek, een goed gevoel overgehouden. Eerlijkheid en vertrouwen in de makelaar.

Antoinette van der Putten
9

betrokkenheid

Mireille Huiskens
10

Tot nu toe een goede service, duidelijke uitleg en fijn contact met alle medewerkers

Anoniem
9

Mark van Welie is een zeer bekwaam en vriendelijke makelaar. Hij heeft altijd voor ons ruim de tijd genomen om ons in te lichten en uitleg te geven. Wij raden deze makelaar zeker aan iedereen aan.

Anoniem
8

er was sprake van een goed contact met de makelaar. Hij stond open voor vragen en suggesties. Naar onze mening zou wel meer aandacht besteed kunnen worden aan een intakegesprek met potentiele kopers om te kunnen beoordelen of er sprake is van serieuze belangstelling en/of voldoende financieel draagvlak.

Leon Panhuijsen
9

betrokkenheid

Anoniem
8

Duidelijk. Houden zich aan afspraken. Goede terugkoppeling van iedere activiteit tijdens verkoopproces.

Vervest - Tonen
9

Na de gesprekken een voldaan gevoel en tevreden over de adviezen. Lenny Vervest 19-11-2016

De heer Heijnen
8

Geeft een eerlijk advies. Maakt zaken niet mooier dan ze zijn.

Seval Bekdemir
9

Een makelaar die eerlijk en professioneel advies geeft.

Anoniem
7

De verkoop van ons huis is heel snel gegaan. De begeleiding was prima verzorgd en deskundig. Dat heeft zeker bijgedragen aan deze verkoop.

Mieke Melse - Peters
9

Eeen prettige makelaar die alle tijd voor je neemt

Terug
Recent bekeken