In voorbereiding: Hart van Mook

6562 KB, Groesbeek
van € 172.000,- tot € 218.000,-

Beschrijving

In voorbereiding - Hart van Mook

Landelijk wonen in rust met ruimte. Dit nieuwbouwproject ligt vlakbij Nijmegen en dichtbij een prachtig natuurgebied. Een bijzonder nieuwbouwproject: dat is Hart van Mook.
Het nieuwbouwproject Hart van Mook bevindt zich centraal in het dorp Mook. Het nieuwbouwproject is ingesloten tussen de Rijksweg, de Groesbeekseweg en de Koningin Julianastraat

In ’t Hart van Mook wordt momenteel een nieuwbouwproject ontwikkeld bestaande uit het volgende programma:
Plandeel 1: Een woonzorgcomplex voor de ZZG zorggroep.
Plandeel 2: 8 koopwoningen, bestaande uit hoek-, tussen- en patiowoningen.

Hoekwoningen
In een hoekwoning in Hart van Mook geniet je van de ruimte in en om je woning. De breedte van de woning geeft je de mogelijkheid om je woonkamer op verrassende wijze in te delen, bijvoorbeeld met een grote zithoek aan de achterzijde die gemakkelijk plaats biedt aan een groot gezelschap. Hier heb je uitzicht op je ruime achtertuin die je privacy en rust biedt, terwijl je vanuit de keuken aan de voorzijde een direct contact met de straat hebt. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een ruime badkamer, met daarboven nog een ruime zolder waar je een extra slaapkamer of hobbyruimte kunt creëren.
De 2 hoekwoningen in dit project hebben een woonoppervlakte van 122 m2.
Koopsom vanaf € 218.000,00 vrij op naam

Tussenwoningen
Rust, licht en ruimte, dat is wat je vindt in een ruime tussenwoning in het Hart van Mook. De begane grond is efficiënt ingedeeld met een keuken aan de voorzijde van de woning. De woonkamer grenst aan de fraaie tuin waar je buitengewoon kunt genieten in alle privacy. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. De ruime zolder kun je gebruiken voor een extra slaapkamer, een hobbyruimte, of gewoon om spullen op te bergen.
De 3 tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 122 m2.
Koopsom vanaf € 208.000,00 vrij op naam

Patiowoningen
Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond. Woningen waar je je als starter thuis voelt, maar ook wanneer je als ‘ervaren specialist’ geen behoefte meer hebt om de trap te beklimmen om bij je badkamer of slaapvertrek te komen. De gezellige woonkamer met open keuken zorgt ervoor dat je met elkaar kunt genieten terwijl je ander bezigheden hebt. De woning kan naar behoefte ingedeeld worden met een- of twee slaapkamers. De gesloten patio zorgt voor een aangename temperatuur wanneer je het ‘buiten’ naar binnen wilt halen. De badkamer geeft je alle voorzieningen achter één deur. Uiteraard ontbreekt een inpandige berging niet in de woning, die overigens ook via de buitenzijde te bereiken is. Aan de voorzijde is tevens een voortuin aanwezig, waar een leuke zit gemaakt kan worden om van het binnenhof van ’t Hart van Mook te kunnen genieten.
Deze 3 patiowoningen hebben een woonoppervlakte van 86 m2.
Koopsom vanaf € 172.000,00 vrij op naam
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 86-122 m²
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken