In voorbereiding: Ewijk - 't Hof van Campe, cluster 5 Project is gerealiseerd.

6644, Ewijk

Beschrijving

Het is bijna zover! Binnenkort start de voorinschrijving van Cluster 5

Nu de woningen in Cluster 3 en 4 zijn opgeleverd, is het weer tijd om door te gaan met de volgende clusters in plan Hof van Campe. Binnenkort is het dan ook zover en gaan we van start met de voorverkoop van de woningen in Cluster 5.

Cluster 5 zal bestaan uit moderne en karakteristieke twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, namelijk:
· 8 twee-onder-één-kapwoningen
· 12 vrijstaande woningen
· 2 vrijstaande woningen met een rieten kap

In de aankomende weken zal de website van ’t Hof van Campe steeds verder uitgebreid gaan worden met informatie over de woningen in Cluster 5. Op 10 juli aanstaande gaan we van start met de voorverkoop van deze woningen.

Wat houdt een voorinschrijving in?
De voorinschrijving gaat 10 juli van start. Met deze voorinschrijving kun jij jouw voorkeur voor een bouwnummer aangeven op basis van indicatieve prijzen. Bij het inschrijven kun je aangeven welk bouwnummer je hoogste voorkeur heeft, gevolgd door je 2e keuze en zo verder.

Op basis van de voorinschrijving ontvang je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Het kan zijn dat er al direct woningen worden toegewezen op basis van de voorinschrijving.

Als een woning aan jou wordt toegewezen, ontvang je in een persoonlijk gesprek met de makelaar alle overige (technische) informatie over de woning en hoe het verdere (koop)proces gaat lopen. Pas dan beslis je definitief over de aankoop.

Wil je zeker weten dat de woning van jouw voorkeur straks niet aan je neus voorbij gaat? Schrijf je dan nu alvast in op www.hofvancampe.nl voor de nieuwsbrief zodat je de online voorinschrijving niet gaat missen!
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken