Wonen op de Set Project is gerealiseerd.

Griftdijk, 6515 AE, Nijmegen
van € 329.500,- tot € 630.500,- v.o.n.

Beschrijving

WONEN OP DE SET - TAKE 1 - START VERKOOP DONDERDAG 21 MAART!
Op donderdag 21 maart start de verkoop van de 27 nieuwbouwwoningen in het project Wonen op de Set – Take one te Nijmegen.
Je bent van 18:30 uur tot 20:30 uur van harte welkom in Woonbelevingscentrum LIV, aan de Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen.
Vanaf dat moment is de verkoopbrochure en de prijslijst beschikbaar en staan onze medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden.

ONLINE INSCHRIJVING
Na afloop van de start verkoop start om 21.00 uur de online inschrijving.
Via jouw persoonlijke account kan je je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.
Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

SFEER PROEVEN IN LIV
In het LIV Woonbelevingscentrum zijn vier modelwoningen op ware grootte zijn gebouwd.
Je kunt ter plekke ervaren hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien en welk sanitair, tegels en keuken standaard in de woningen worden geplaatst.
Laat je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee in onze brasserie inspireren en informeren over je mogelijkheden.

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld.
Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.
KlokGroep heeft twee locaties in eigendom in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld gaan worden.
Deze gebieden vallen beiden onder de projectnaam Wonen op de Set en worden aangeduid met de subtitels take one en take two. Het eerste deelgebied waarmee nu wordt gestart heet Wonen op de Set take one. Deze locatie ligt aan de kant van de Griftdijk tegenover voetbalvereniging OSC.

WONEN OP DE SET - TAKE ONE
HOEKWONING TYPE A (DWARSKAP) EN TYPE C (LANGSKAP)
Deze prachtige hoekwoning heeft een bijzondere architectuur en een royale dwarskap (type A) of langskap (type C). Door de extra brede beukmaat van maar liefst 6 meter en de mogelijkheid tot een uitbouw aan de achterzijde creëer je een prachtige ruime hoekwoning.
Aan de achterzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin, die zeer gunstig op het zuidwesten gelegen is. De complete keuken inclusief volledige uitrusting is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Alle woningen hebben standaard drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder.
Deze fraaie hoekwoning wordt opgeleverd met een volledig luxe afgewerkte keuken, sanitair en tegelwerk.
Door de bijgevoegde tuincheque kun je je woning geheel klaarmaken voor hét ultieme woongenot.

Wil je juist vanuit de woonkamer een uitzicht aan de voorzijde van de woning?
Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren?
Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we samen jouw droomwoning gaan realiseren!
Koopsommen type A variërend van € 409.500,- tot en met € 433.000,- vrij op naam.
Koopsommen type C variërend van € 389.500,- tot en met € 428.000,- vrij op naam.

TUSSENWONING - TYPE B
Deze comfortabele tussenwoning heeft de woonkamer aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer loop je zo je zonnige achtertuin in, die zeer gunstig op het zuiden ligt.

De keuken vind je aan de voorzijde van de woning en is ingericht als een luxe keuken met complete uitrusting. De woning krijgt daarnaast ook een luxe tegelwerk en luxe sanitair afwerking. En dankzij de bijgevoegde tuincheque, t.w.v. €1500, kun jij je woning geheel klaarmaken voor hét ultieme woongenot.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer aan de voorzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!
Koopsommen variërend van € 315.500,- tot en met € 337.500,- vrij op naam.

TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING – TYPE D/D1
De royale twee-onder-één-kapwoning - type D/D1 heeft een aansprekende architectuur en is van alle gemakken voorzien. De woning is zeer ruim met een extra brede beukmaat van 6,3 meter. Niet genoeg? Een uitbouw is mogelijk aan de achterzijde.

Aan de achterzijde van de woningen ligt een complete leefkeuken inclusief schiereiland. Vanuit deze prachtige keuken loop je zo door de openslaande deuren je achtertuin in, die zeer gunstig op het zuiden gelegen is. Door de bijgevoegde tuincheque, t.w.v. €1500, kan je de tuin helemaal eigen maken. Aan de voorzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte van de woning.
Op de 1e verdieping vind je de badkamer compleet afgewerkt met een douche, ligbad en een separaat toilet.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer aan de achterzijde van de woning? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!
Koopsommen variërend van € 439.500,- tot en met € 452.000,- vrij op naam.

TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING – TYPE E/E1
De comfortabele twee-onder-één-kapwoning van de type E en E1 heeft een aansprekende architectuur en is van alle gemakken voorzien.

Aan de achterzijde van de woningen heb je een prachtig en volledig afgewerkte leefkeuken inclusief schiereiland. Door de openslaande deuren kun je zo naar de tuin lopen, welk zeer gunstig op het westen gelegen is. Door de bijgevoegde tuincheque, t.w.v. €1.500,-, kan je de tuin helemaal eigen maken. Aan de voorzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte van de woning.
Op de 1e verdieping vind je de volledig afgewerkte badkamer met douche, ligbad en een separaat toilet.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer juist aan de achterzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!
Koopsommen variërend van € 395.500,- tot en met € 418.000,- vrij op naam.

VRIJSTAANDE WONINGEN TYPE F
TYPE F
De markante vrijstaande woning van Type F met een woonoppervlakte van ruim 180 m² is uniek door de fraaie architectonische uitbouw en is de best gelegen woning van dit nieuwbouwproject. Door de ligging heb je de hele dag zon in huis.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete luxe leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Daarnaast ontvang je een tuincheque t.w.v. €1.500,-, waarmee je je tuin naar jouw wensen kan laten inrichten.

Wil je juist vanuit de woonkamer een uitzicht op de zonnige achtertuin? Een garage welk deels tot een studeer-/speelkamer omgebouwd kan worden? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TYPE F1
Deze elegante vrijstaande woningen hebben naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling. Bouwnummer 26 is standaard voorzien van een erker.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete luxe leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Franse balkon bij één van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Ook op de zolder is de indeling optimaal, met 2 dakkapellen. Daarnaast ontvang je bij deze woning een tuincheque t.w.v. €1.500,-. Hiermee kan je de tuin naar jouw wensen laten inrichten.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer aan de voorzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TYPE F2
Deze elegante vrijstaande woningen hebben naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete Topline leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Franse balkon bij één van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Ook op zolder is er genoeg ruimte, dankzij de twee dakkapellen. Daarnaast is de woning inclusief een tuincheque t.w.v. €1.500,-. Hiermee kan je de tuin naar jouw wensen laten inrichten.

Wil je de woningindeling optimaliseren met een uitbouw aan de achterzijde? Een inloopkast in je slaapkamer of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!
Koopsommen vrijstaande woningen type F variërend van € 549.500,- tot en met € 640.500,- vrij op naam.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 133-181 m²
Perceeloppervlakte 148-708 m²
Inhoud 493-776 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Hoekwoning - type C

van € 401.500,- tot € 427.500,- v.o.n.
Hoekwoningen – Type C

Deze prachtige hoekwoning met bijzondere architectuur en een langskap heeft de woonkamer aan de achterzijde. Het is een ruime woning met een brede beukmaat van maar liefst 6 meter.
Niet genoeg ruimte? Een uitbouw is mogelijk. Door de mooie openslaande deur loop je zo je zonnige achtertuin in, die zeer gunstig op het zuiden of westen gelegen is. Daarnaast ontvang je een tuincheque ter waarde van € 1.500,- voor de inrichting van jouw droomtuin.
In combinatie met de volledig afgewerkte afgewerkte keuken en sanitair- en tegelpakket staat niks jouw woongenot in de weg.

Heb je toch nog andere wensen? Bijvoorbeeld de woonkamer aan de voorzijde of een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dat is in overleg allemaal mogelijk. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw nieuwe woning perfect laten aansluiten op jouw persoonlijke wensen.

Keuken
Volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser.

Sanitair
De sanitaire ruimtes zijn voorzien van Villeroy & Boch, aangevuld met Grohe kranen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 141 m²
Perceeloppervlakte 256-326 m²
Aantal woningen 3

Hoekwoning dwarskap - type A

van € 421.500,- tot € 430.500,- v.o.n.
HOEKWONING TYPE A DWARSKAP
Deze prachtige hoekwoning met bijzondere architectuur en een royale dwarskap, heeft een extra brede beukmaat van maar liefst 6 meter! Niet groot genoeg? Een uitbouw achter is mogelijk.

Vanuit de volledig afgewerkte keuken aan de achterzijde van de woning, loop je zo je zonnige op het zuiden of westen gelegen achtertuin. De woning wordt daarnaast ook afgewerkt met een tegelwerk- en sanitair pakket. En dankzij de tuincheque ter waarde van € 1.500,- kan je jouw droomtuin inrichten.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer juist aan de achterzijde van de woning? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Geen probleem!
Wij pakken samen met jou de regie op, zodat we jouw droomwoning realiseren.

Keuken
Volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser.

Sanitair
De sanitaire ruimtes zijn voorzien van Villeroy & Boch sanitair, aangevuld met Grohe kranen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 153 m²
Perceeloppervlakte 255-278 m²
Aantal woningen 3

Tussenwoning - type B

van € 329.500,- tot € 332.500,- v.o.n.
TUSSENWONING - TYPE B

Deze comfortabele tussenwoning heeft de woonkamer aan de achterzijde van de woning.
Dankzij de openslaande deur loop je zo je zonnige achtertuin in die op het zuiden of westen ligt.

Aan de voorzijde van de woning vind je een volledig afgewerkte keuken. De woning wordt ook afgewerkt met een tegel- en sanitair pakket. Daarnaast ontvang je een tuincheque ter waarde van € 1.500,-, waarmee jij aan de slag kunt met de inrichting van jouw persoonlijke droomtuin.

Toch nog andere wensen? Dat kan! Lieve de woonkamer aan de voorzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Wij pakken samen met jou de regie op, zodat we gezamenlijk jouw persoonlijke droomwoning realiseren.

Keuken
Volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combi magnetron en vaatwasser.

Sanitair
De sanitaire ruimtes zijn voorzien van Villeroy & Boch sanitair, aangevuld met Grohe kranen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 133 m²
Perceeloppervlakte 148-161 m²
Aantal woningen 3

Twee onder één kap - type D

van € 446.500,- tot € 449.500,- v.o.n.
TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING – TYPE D/D1

De royale twee-onder-één kapwoning type D heeft een aansprekende architectuur en is van alle gemakken voorzien. De woning is zeer ruim met een extra brede beukmaat van 6.30 meter.

Aan de achterzijde van de woning ligt een complete keuken inclusief schiereiland. Vanuit deze prachtige keuken loop je zo door de openslaande deuren je achtertuin in, die zeer gunstig op het zuiden gelegen is. Door de bijgevoegde tuincheque ter waarde van € 1.500,-, kan je de tuin helemaal eigen maken. Aan de voorzijde vind je de woonkamer over de volledige breedte van de woning. Op de 1e verdieping vind je de badkamer compleet afgewerkt met een douche, ligbad en een separaat toilet.

Wil je toch iets anders? Zoals een uitbouw aan de achterzijde? Of de woonkamer aan de achterzijde van de woning? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal.
Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren.

Keuken
Een fraaie greeploze keuken uitgevoerd in een schiereiland opstelling. Volledig uitgerust met keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser.

Sanitair
De sanitaire ruimtes zijn voorzien van Villeroy en Boch sanitair, aangevuld met Grohe kranen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 170 m²
Perceeloppervlakte 262-278 m²
Aantal woningen 4

Twee onder één kap - type E

van € 407.500,- tot € 417.500,- v.o.n.
TWEE-ONDER-ÉÉN KAPWONING – TYPE E/E1

De comfortabele twee-onder-één-kapwoning van de type E heeft een aansprekende architectuur en is van alle gemakken voorzien.

Aan de achterzijde van de woningen heb je een prachtig en volledig afgewerkte leefkeuken inclusief schiereiland. Door de openslaande deuren loop je zo de zeer gunstig op het westen gelegen tuin in.
Door de bijgevoegde tuincheque, ter waarde van €1.500,-, kun je direct beginnen om ook je tuin helemaal naar je zin te maken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, over de volledige breedte. Op de 1e verdieping vind je de volledig afgewerkte badkamer met douche, ligbad en een separaat toilet.

Heb je nog andere wensen? Zoals de woonkamer juist aan de achterzijde van de woning? Een uitbouw om de woning nog ruimer te maken? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we gezamenlijk jouw droomwoning gaan realiseren!

Keuken
Een fraaie greeploze keuken uitgevoerd met een schiereiland opstelling. Volledig uitgerust met keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser.

Sanitair
De sanitaire ruimtes zijn voorzien van Villeroy & Boch sanitair, aangevuld met Grohe kranen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 153 m²
Perceeloppervlakte 225-255 m²
Aantal woningen 8

Vrijstaand - type F

van € 559.500,- tot € 630.500,- v.o.n.
VRIJSTAANDE WONINGEN TYPE F
TYPE F
De markante vrijstaande woning van Type F met een woonoppervlakte van ruim 180 m² is uniek door de fraaie architectonische uitbouw en is de best gelegen woning van dit nieuwbouwproject. Door de ligging heb je de hele dag zon in huis.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete luxe leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Daarnaast ontvang je een tuincheque t.w.v. €1.500,-, waarmee je je tuin naar jouw wensen kan laten inrichten.

Wil je juist vanuit de woonkamer een uitzicht op de zonnige achtertuin? Een garage welk deels tot een studeer-/speelkamer omgebouwd kan worden? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TYPE F1
Deze elegante vrijstaande woningen hebben naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling. Bouwnummer 26 is standaard voorzien van een erker.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete luxe leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Franse balkon bij één van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Ook op de zolder is de indeling optimaal, met 2 dakkapellen. Daarnaast ontvang je bij deze woning een tuincheque t.w.v. €1.500,-. Hiermee kan je de tuin naar jouw wensen laten inrichten.

Wil je toch iets anders? Zoals de woonkamer aan de voorzijde van de woning? Een uitbouw aan de achterzijde? Of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

TYPE F2
Deze elegante vrijstaande woningen hebben naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling.

Dankzij de openslaande deuren richting de tuin en een complete Topline leefkeuken met schiereiland, creëer je een ultieme woonbeleving. Ook het sanitair- en tegelwerkpakket is optimaal met het Topline pakket. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Franse balkon bij één van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Ook op zolder is er genoeg ruimte, dankzij de twee dakkapellen. Daarnaast is de woning inclusief een tuincheque t.w.v. €1.500,-. Hiermee kan je de tuin naar jouw wensen laten inrichten.

Wil je de woningindeling optimaliseren met een uitbouw aan de achterzijde? Een inloopkast in je slaapkamer of op zolder nog eens twee volwaardige kamers creëren? Dit kan allemaal. Wij pakken samen met jou graag de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 171-173 m²
Perceeloppervlakte 413-708 m²
Aantal woningen 6
Terug
Recent bekeken