HET LEEUWSE VELD FASE 8 | BENEDEN-LEEUWEN

6658 KE, Beneden-Leeuwen
van € 210.000,- tot € 365.000,- v.o.n.

Beschrijving

Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied en nabij voorzieningen en goede ontsluitingen wordt het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld gerealiseerd. Er komt een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Ervaar zelf het wonen in een groene en landelijke omgeving.
Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden Het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld.

(20-11-2018) In fase 8 van het plan Het Leeuwse Veld zijn onlangs 45 woningen in de verkoop gegaan. In dit gedeelte van het plan komen 14 twee onder een kap woningen in verschillende stijlen en 31 rij- en hoekwoningen. Op dit moment zijn er nog enkele hoekwoningen beschikbaar en diverse tweekappers. Voor de status van de woningen, verzoeken wij u contact op te nemen met het kantoor.

Wonen in Het Leeuwse Veld:
het Leeuwse Veld is in vele opzichten een unieke locatie. Je ervaart er dagelijks de vrijheid van het buiten wonen. Zeker in het zuidelijke plandeel zijn groen en water diep de wijk in gebracht. Hier wonen betekent aan de noordzijde genieten van de breed aangelegde waterrand. Aan haar zuidgrens is maar liefst 5 hectare ingericht als Cool Nature Speelpark. Natuur voor het hele gezin om in te wandelen, te spelen en te dwalen. Het noordelijk deel van Het Leeuwse Veld nadert haar voltooiing. Het ontsluit het wegennet en aan de overzijde hiervan liggen de Heemstrade en het dorpscentrum met een breed winkelaanbod. Er past een speelde, gevarieerde woninginvulling langs intieme, groene woonstraten met bomen en wadi's. De architectuur voor noord en zuid is daarbij onderscheidend. Door de enorme variëteit in woningtypes kan iedereen er slagen. Het maakt Het Leeuwse Veld tot een levendige, dorpse woonwijk, met allerlei bewoners die elkaar ontmoeten. Het Leeuwse Veld verzekert naast aangenaam ook veilig wonen. Zowel binnenshuis als daarbuiten. Er is één hoofdontsluiting vanaf de Van Heemstraweg om de wijk in en uit te gaan. Binnen de wijk geldt een 30km-zone waardoor er rust heerst in de tuin.

Welkom in Beneden-Leeuwen:
Beneden-Leeuwen, gemeente West Maas en Waal is een levendige en groeiende centrumlocatie in het hart van Nederland. De Prins Willem Alexanderbrug bij Tiel brengt je snel op de A15, A50, A73 en A2. Nijmegen, Zaltbommel, Tiel, Arnhem, Den Bosch en zelfs Utrecht zijn dus dichtbij. Maar ... zelf woon je weg van die drukte in een dorp waar je welkom bent. Waar het gezellig shoppen is met grote winkelketens zoals Hema, Jumbo, Lidl, Aldi, BCC en Action. Ook zijn er veel detaillisten die hun gezellige speciaalzaken en horecagelegenheden als een lint door de hoofdstraat aaneenrijgen. Er zijn diverse basisscholen én het Pax Christi College voor voortgezet onderwijs. Sportminded is het dorp ook, met sportaccommodaties en een rijk verenigingsleven. Dat brengt gezellige evenementen met zich mee, zoals de Dijkensport en het Bourgondisch Fruitwandelen. Rust, groen en ruimte bepalen het karakter van Beneden-Leeuwen. De prachtige ligging geeft het dorp een divers natuurlandschap, waarin je eindeloos kunt fietsen en wandelen. Even ten zuiden van Beneden-Leeuwen ligt 'De Gouden Ham' met jachthavens en watersportactiviteiten. Recreëren en spelen begint voor kinderen echter direct aan de achtertuin: daar ligt Het Speelse Veld, een enorm Cool Nature Speelpark.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 107-167 m²
Perceeloppervlakte 130-312 m²
Inhoud 401-721 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Royale twee-onder-een-kapwoningen | Type L

€ 349.000,- v.o.n.
Op een prachtige locatie, in de volle ruimtelijkheid van het buitengebied die als het ware uw voortuin is. Het vrije uitzicht aan de voorzijde in combinatie met de ruime tuin op het westen maakt deze twee onder een kap woning met aangebouwde garage extra aantrekkelijk. Een tuin op het westen zorgt er voor dat u kunt genieten van de middag ën avondzon. De in de nabijheid gelegen voorzieningen en goede ontsluitingen maken het wonen compleet.
We bieden in dit plan een ruim aanbod van woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen.
Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden Het Cool Nature speelpark Het Speelse Veld.

Royale twee onder een kap woning met aangebouwde garage.

- Begane grond: U komt binnen in de royale zij-entree, welke u toegang geeft tot het separate toilet, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de L-vormige woonkamer met prachtige woonkeuken over de volle breedte aan de tuinzijde met dubbele terrasdeuren. De lichte woonkamer is voorzien van een fraai hoekraam aan de voorzijde. Onder de trap bevindt zich voldoende ruimte voor het situeren van een provincieruimte.
- Eerste verdieping: De overloop geeft u toegang tot de 3 slaapkamers op de eerste verdieping van ca. 8, 11 en 15 m2. De badkamer welke is voorzien een inloopdouche, wastafel en bad. Het separaat toilet. Tevens de vaste trap naar de zolder.
- Zolder: De ruime vrij indeelbare zolder voorzien van witgoedaansluiting en tevens bevindt zich hier CV-ketel. Ook beschikt deze zolder over een standaard raam in de zijgevel voor daglicht.

Deze woning kunt u geheel kosteloos spiegelen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 152 m²
Perceeloppervlakte 252-280 m²
Aantal woningen 4
Terug
Recent bekeken