Omschrijving

Op een heerlijke woonlocatie aan de buitenrand van het Pagepark ligt deze goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning met een grote garage en een fijne achtertuin op het zonnige zuiden. Het woonhuis is in 2007 gebouwd op een perceel van 300m2. Direct voor de garage is ruimte voor het parkeren van 2 auto's op het eigen terrein.

De gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Gennep maar zeker ook de nabijgelegen uitvalswegen maken dit een fijne woonlocatie.

De indeling is al volgt:

Begane grond:
Ruime hal met toiletruimte, meterkast en toegang tot de woonkamer. De brede opzet van het huis maakt dat er plaats is voor een grote zithoek en een ruime eethoek. 
In de achtergevel zijn op twee plaatsen openslaande deuren geplaatst die zorgen voor optimaal contact met het buitenterras op de zonzijde. 
Vanuit de woonkamer loopt u direct de openkeuken in die met de aanwezige inbouwapparatuur is voorzien van alle basisgemakken.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 fijne slaapkamers en een keurige badkamer met een vrijstaand ligbad, een dubbele wastafel en een toilet. 

Tweede verdieping:
Via een vaste trap toegankelijke verdieping met 2 (slaap)kamers. Met de aanwezigheid van een dakraam en een raam aan het uiteinde van het huis is ook op deze verdieping voldoende daglichttoetreding.

Bijzonderheden:
+ Goede ligging ten opzichte van Gennep centrum en uitvalswegen;
+ Zonnige achtertuin op het zuiden;
+ Ruime garage en parkeergelegenheid voor 2 auto's;
+ In algehele zin goed onderhouden;
+ Volledig geïsoleerde, moderne woning;

Aanvaarding in overleg;

Kenmerken