Omschrijving

Op een mooie locatie in de gewilde woonwijk Hoogenhof gaat Aannemersbedrijf Herfkens aan de Grote Loef 2 een FRAAIE VRIJSTAANDE WONING realiseren. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, recreatiemogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen (A73) zijn op korte afstand. Ziekenhuizen en universiteit op 10 autominuten.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met meterkast, vrijhangend luxe toilet met fonteintje en trapopgang naar 1e verdieping. Riante living met leuke erker aan de voorzijde en een zonnige zij-uitbouw met openslaande deuren, open keuken aan achterzijde met openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken met doorgang naar de grote garage (26 m2).   

1e verdieping:
Overloop met separaat toilet, 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 12, 13,5 en 27 m2. Badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Vaste trap naar ruime zolder. Overloop, twee ruime kamers van respectievelijk 16 en 16,5 m2 met diverse gebruiksmogelijkheden. Technische ruimte met wasmachine-aansluiting, unit mechanische ventilatie en opstelplaats warmtepomp. 

Bijzonderheden: 
* Bouwjaar 2019. 
* Inhoud ca. 714 m3. 
* Woonoppervlakte ca. 203 m2 excl. garage.
* Perceelsgrootte 936 m2.
* Optimale isolatie.
* Verwarming door lucht-water warmtepomp.
* Begane grond vloerverwarming. 
* Royale stelpost vloer- en wandtegels. 
* Voor- en achtergevel met buitenkraan. 
* Woningborggarantie. 
* Individuele wensen en optionele indelingen zijn bespreekbaar.

Kenmerken